Prijslijst vers vlees

Rundvlees                                       p/kilo
Braadstuk 15,95
Braadlappen 15,95
Stooflappen 13,95
Sucadelappen 13,95
Baklappen 19,95
Rundersaucijzen 11,95
Lende-rollade 22,95
Braadrollade 16,95
Stoofrollade 15,95
Tournedo's 49,95
Lende 22,95
Entrecote 22,95
Kogel-biefstuk 21,95
Rosbief 19,95
Poulet/hacheevlees 13,50
Gehakte biefstuk 13,75
Tartaar 13,75
Rundergehakt 11,50
Soepvlees 13,50
Schenkel 9,95
Ossestaart 10,95
Tong 9,95
Mergbenen per stuk 0,50
Rundervinken 11,75
Hamburgers per stuk 1,10
   
Varkensvlees  
Nasivlees 9,95
Blinde vinken 9,95
Slavinken 9,95
Hielen 6,95
Halskarbonade zonder been 9,95
Halskotelet 8,50
Varkens-shoarma 9,95
Filetrollade 11,95
Varkenshaas lang 13,95
Varkenshaas stukjes/kophaas 11,95
Varkensfilet/creb 11,50
Varkens oesters 12,50
Schnitzels 11,50
Schnitzels, gepaneerd 11,50
Cordon bleu 12,95

Boomstammetjes

   (gehakt met ham en kaas)

per stuk 1,10

Fricandeau

10,50

Ribkotelet

9,95

Speklappen

9,95

Varkenspoulet mager

9,50
Gehakt half om half 8,50
Saucijzen 8,75
Hamlappen 10,50
Varkenslappen 10,50
Spareribs 9,95

Haaskarbonade

11,95
Gyrosvlees 9,95
Bourgondische reepjes 9,95
   
Kip  
Kipfilet 10,95
Kippebouten 4,95
Drumsticks 6,95
Hele haantjes 5,95
Borststukken 5,95
Vleugeltjes 5,95
Soepkip 5,95
Dijen met been en vel 5,95
Kip-cordon bleu 14,95
Gepaneerde kipschnitzels 13,95
Zigeuner-kipschnitzels 13,95
   
Kalkoen  
Kalkoenfilet 13,95
Kalkoen-drumsticks 9,95
Kalkoenschnitzels gemalen, gepaneerd per stuk 1,10
Kalkoen-nasivlees zeer mager 12,95
   
Lamsvlees  
Lamskotelet 24,95
Lamsbout 13,95
Lamsschijf 14,95
Lamsrug 22,95
Lamslapjes 14,95
Lamsshoarma 14,95
   
Wild  
Hazenrug heel 25,95
Hazenbout 14,95
Hazen achterbout vlees 23,95
Herten biefstuk 28,95
Wild konijn 14,95
Tam konijn   14,95
Tam konijnenbouten 15,95
Fazant heel  per stuk 9,95
Wilde eend per stuk 9,95
Overig wild op aanvraag.  
   
Prijswijzigingen voorbehouden  
   

Bestellingen kunnen in de Gemeente Cranendonck en

Heeze-Leende  in overleg bezorgd  worden!!

Alle producten worden indien mogelijk vacuum verpakt en voorzien van een etiket met daarop inhoud en verpakkingsdatum.